Autoshkolla

Autoshkolla

1,000 - 5,000 アプリをもっと見る

このアプリをリストに追加
Ky app është i orientuar për lehtësimin e qasjes në provim për patentë shofer të kategorisë B.

Në këtë app pëfshihen këto kategori:

Situatat në Komunikacion
Rregullat e Komunikacionit dhe Sigurisë
Shenjat e Komunikacionit
Semaforët
Personi i Autorizuar
Shenjat (Shenimet) Rrugore
Kryqëzimet dhe
Faktorët që ndikojnë në ngasje, Eko-ngasja dhe njohurit për mjetet motorike.

Autoshkollaのコメント・評価

  • コメントがありません。誰よりも先にコメントを残しましょう!