Најди TAXI

Најди TAXI

10 - 50 アプリをもっと見る

このアプリをリストに追加

+ この開発者 Marko Churlinoski

大きく表示 - Android 向け Најди TAXI のスクリーンショット
大きく表示 - Android 向け Најди TAXI のスクリーンショット
大きく表示 - Android 向け Најди TAXI のスクリーンショット
大きく表示 - Android 向け Најди TAXI のスクリーンショット
Најди TAXI е апликација која ви помага при повикување на такси во друг непознат град. Тие таксии компании кои се внесени во апликацијата се достапни, а истите и работат на приницпот на пуштање на сигнал, во случај да немате доволно кредит на вашата сметка. Со самото избирање на градот и избирање на посакуванта компанија, телефонот автоматски ке го повика бројот на такси кпманијата.
СЕ НАДЕВАМ ДЕКА КЕ ВИ БИДЕ ОД КОРИСТ!

Tags: najdi taksi.

Најди TAXIのコメント・評価

  • コメントがありません。誰よりも先にコメントを残しましょう!