無料ダウンロード

Bayi Feed & Baby Care

    • SEARCH TYPE
    Bayi Feed & Baby Care icon

    Bayi Feed & Baby Care

    検索: 3K 7.4

    7.4 ユーザー評価
    無料ダウンロード

    スクリーンショット

    内容

    Hey manis sethitik wadon , lanang & dicekel bocah . Iki gratis sembrono game kanggo arek wedok kanggo njupuk munggah peran ibu super . Ngurus tai cute bayi-bayi, lan menehi feed perlu menyang nakal bocah .

     
    Mangerteni carane nggawe pangan dhewe lan sehat cemilan. Dadi mommy virtual kanggo ngurus nengsemake bayi-bayi . Iki bayi dipakani fun game karo Edo uga . Cook manis lan éca pangan kanggo sethitik bayi lan Feed mau uga. Ana macem-macem item Furnitur bisa nggawe bocah-bocah wadon kaya susu, jus, cereals, kentang, endhog etc Nggawe sethitik pangeran lan putri eseman lan supaya padha turu comfort karo .


    Highlights **********

     Gampang tunyuk banjur seret muter game.
     iki cute , nyenengake lan sange bayi care game
    Kids grapyak isi 
     gratis lan prasaja wadon , bocah game
     Cocog kanggo kulawarga kabèh
     Cool BG musik lan HD grafis


    Urutane critane game **********

    Pilih saka papat cute lan nengsemake bayi-bayi . Padha supaya wong kaya panganan. Girls bisa dadi ibu Padha tansah wanted dadi . Feed wong Sehat , nutritious lan Organic pangan sampeyan mung masak . Mangan roti , pancakes utawa es krim kanggo dhewe yen sampeyan kroso luwe . Yen sampeyan wis rampung dipakani , njupuk menyang amben kanggo turu.


    Kaya US ING FACEBOOK ******

    Bareng pengalaman lan dianyari tinggal karo apa TenLogix Games wis aktif ing. Muter lan seneng game liyane lan have fun karo sethitik bayi care, Pendhaftaran dhokter lan pet pet dokter kewan macak etc

    https://www.facebook.com/tenlogix

    ================================================== ===============
    Kebijakan privasi ******

    Kang pangembang kita saestu mangertos privasi Furnitur peran penting . Sampeyan bisa maca kita kebijakan privasi kene :
    https://www.tenlogix.com/PrivacyPolicy.php


    Lagi Manis ******

    Mbokmanawi & saran sing Terkenal kanggo kita tetep nggarap konsep anyar. Yen seneng kita game , please aran bebas rating lan review katimbang kita bisa tansah nháp sampeyan karo kualitas free game.


    Azarya ******

    App iki iklan didhukung lan sayangé gồm nambah .


    OK banjur seneng muter game !

    ユーザーレビュー

    3.029レビュー

    "とても良い"

    7.4